Skip to content

Trainingen op maat

Sinds onze oprichting en het leveren van het CarePortal ECD zijn wij continu bezig om onze trainingen te verbreden en te verbeteren. Een goede training is namelijk onontbeerlijk om goed met online programma’s om te gaan en het maximale er uit te halen. 

Er is geen standaard!

Bas Tjiptawardana - founder & trainer

Iedere training is maatwerk. Tuurlijk is er een basis, maar uiteindelijk bepaald de groep, de klant en het onderwerp de uiteindelijke invulling van ons trainingsprogramma. Zodoende leveren wij trainingen op maat voor verschillende thema’s.

Ik vertel u graag meer over onze trainingen. Neemt u gerust via onderstaande button contact met mij op.

Hartelijke groet,

Bas Tjiptawardana

careportal trainingen - maatwerk

CARE PORTAL ECD TRAININGEN

Het ECD van CarePortal is gebaseerd op de Intuïtieve gedachten van Microsoft. Omdat wij veel ervaring hebben met het vertalen van het zorgproces naar digitale systemen, is onze scholing naast het gebruik van het ECD ook gericht op het praktisch leren omgaan met de digitale wereld. Uw zorgmedewerkers zijn na deze training in staat om goed te kunnen rapporteren en leren zelfstandig het zorgproces digitaal te ontsluiten.

OPLEIDING EN TRAINING RONDOM HET ZORGLEEFPLAN

Het opstellen van het Zorgleefplan (ZLP) heeft veel meer om het lijf dan het updaten van het oude cliëntendossier. Vaak vraagt het om veranderingen waarbij de gehele organisatie betrokken is. Met CarePortal en haar methodiek ondersteunen wij u met het opstellen van een concept Zorgleefplan binnen 24 uur zoals vereist wordt vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Het werkelijk centraal stellen van de wensen van de cliënt vraagt om een nieuwe denkwijze, wij maken het u eenvoudig met een voor gedefinieerd Zorgleefplan opgesteld door 5 thema deskundigen. Deze training is dan ook gericht op het gebruik en opstellen van Zorgleefplannen met haar acties, cyclisch rapporteer ik en u maakt kennis met de PDCA cyclus.

MICROSOFT TRAININGEN OP AANVRAAG

Voor praktisch alle Microsoft producten bieden wij trainingen aan om het personeel en management te scholen in gebruik en maximalisatie van de toepassingen. Neemt u via het formulier contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over. Bellen kan natuurlijk ook: 070-783 00 45

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws