Skip to content

CarePortal services

Naast ons CarePortal ECD bieden wij diverse diensten om u en uw personeel zoveel mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen in het gebruik van ons ECD en Microsoft platform.

Ondersteunende Service level agreements (SLA)

Het moment dat u kiest voor het CarePortal ECD ontvangt u een keuze uit een silver, gold of platinum SLA waarmee u ons in staat stelt om de juiste support en aanverwante services te bieden die passen bij uw wensen en eisen. De verschillen tussen de SLA’s leest u op de volgende pagina.

Op maat ontwikkelde Trainingen

Na installatie van het CarePortal ECD bieden wij u en uw organisatie diverse trainingen aan om zo efficiƫnt en zorgvuldig mogelijk met het pakket te leren werken. De trainingen hebben betrekking tot het ECD, methodisch werken en uiteraard ook op de diverse Microsoft producten die u gaat toepassen.

Opleidingen om bij te blijven

In 2018 zijn wij naast onze trainingen ook met een digitaal opleidingsplan begonnen om de medewerkers van onze klanten zo goed mogelijk te laten scholen. De opleidingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Kennis, het lerend netwerk in de zorg.

Digitale zorg tablet voor medewerkers

Wilt u overal en altijd mobiel werken? Wij leveren compleet ingerichte tablets voor uw medewerkers. Veilig, kosten efficiƫnt en met beheer en onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar als ondernemer.

Maak vandaag nog een afspraak

Careportal ECD - betaalbaar maatwerk