Partners van CarePortal

CarePortal heeft sinds haar oprichting meerdere partners om zich heen verzameld waar met veel plezier mee wordt samengewerkt.

Microsoft Silver Partner

CarePortal is partner van Microsoft met eigen ontwikkelaars op het gebied van o.a. .net en SharePoint.

Microsoft mission statement: “Empower every person and every organization on the planet to achieve more.”

Dit is onze inspiratie, de drijvende kracht achter ons werk en wat ons pusht elke dag uitdagingen aan te gaan. Natuurlijk werken we hard, maar het zijn dan ook mooie ambities die we willen waarmaken. We willen dat iedereen de vrijheid en het bereik heeft om te helpen een verschil te maken in de wereld.

Lees meer over Microsoft.

KenniZ

CarePortal is een van de founding partners en initiatiefnemer van het kennisplatform KenniZ. Het KenniZ platform is opgericht om samen met u onze zorgkennis te delen! Onze online en telefonische zorg & kwaliteit helpdesk, biedt u ondersteuning bij al uw zorginhoudelijke, financiële, kwaliteit en wet-beleidsmatige vragen. Als zorgondernemer komen er vaak veel vragen op u af en dan is het fijn dat u kunt terugvallen op het kennisplatform dat uw taal spreekt.

Lees meer over KenniZ.

Care Expert

Met CareExpert bent u verzekerd van een betrouwbare partner die uw zorgadministratie en declaratie uit handen neemt. De software van CareExpert kunt u inzetten als DIYS of u kunt het volledig outsourcen indien u dat wenst.

Lees meer over CareExpert.

Monaco

CarePortal is partner van Monaco en biedt een lightversie aan voor kleinschalige zorgorganisaties. U kunt u gebruik maken van een volledige Rooster en planning systeem tegen een gereduceerd tarief.

Van planning naar meetbaar resultaat.

Het belangrijkste doel van planning is efficiëntie zonder in te boeten op kwaliteit en met behoud van tevredenheid. De MONACO Suite is het breedste planningspakket in de markt. Van zelfroosteren tot werkplekplanning tot HR analytics. Monaco wordt in Nederland ontwikkeld zodat wij optimaal kunnen inspringen op de veranderingen in de markt en op klant specifieke wensen. Monaco heeft een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Zo was MONACO het eerste pakket met volledig geïntegreerd zelfroosteren, zijn we de eerste met planning op basis van een planningsnorm en zijn we de eerste die pionieren op het gebied van planning in virtual- en augmented reality.

lees meer over Monacoplanning.

Kleemans

Kleemans is een organisatie die zich richt op de procesondersteuning van uw primaire proces. Samen met Kleemans ontwikkelen wij een collectieve certificeringsoplossing “multi site” op basis van ISO 9001 die toepasbaar is voor de gehele zorgsector.

Lees meer over Kleemans.

ElderCare

ElderCare maakt het bestellen en organiseren van verpleegmaterialen efficiënt en kosten verlagend.

Lees meer over ElderCare.

Westerveld & Vossers

Uw accountant in de zorg met specialistische kennis, wilt u starten of bent u reeds een ervaren zorgondernemer, ga eens in gesprek met Roland Stokman van W&V dan weet u direct of u alles op orde heeft.

Lees meer over Westerveld en Vossers.

HCN

Hygiëne Consult Nederland, KenniZ partner en kundig op het gebied van HACCP en Infectiepreventie.

Lees meer over HCN.

  • CarePortal is voor ons een zeer belangrijke partner. Niet alleen op KenniZ gebied, maar ook juist qua visie op de langere termijn.

    Deanie Van Tuijl - Verbeek KenniZ
  • Met CarePortal ondersteunen wij alle medewerkers optimaal. CarePortal zorgt voor 1 online plek waar al onze documenten, dossiers en afspraken samenkomen. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en verfijnd op onze wensen. Kortom; ons eigen ZorgPortaal.

    Philip Kruseman Aretz Zorgvilla Oud Clingendael
  • Een flexibel online platform waar je als zorgondernemer onder begeleiding een digitale omgeving kunt samenstellen en zodoende bewezen ICT, kwaliteits- en procesmanagement oplossingen naadloos in je onderneming kunt integreren.

    Sandra Xhofleer-Peters Zorghuis Nederland

Wilt u meer weten over wat een partnership voor uw organisatie kan betekenen?