Skip to content

Uw ICT Kennis partner in de zorg

In 2007 is CarePortal in samenwerking met een aantal zorgondernemers gestart met de ontwikkeling
van een Elektronisch Cliënten Dossier, specifiek ingericht vanuit de behoefte van een (kleinschalige) zorgondernemer.
Dit bleek een succes, en zodoende heeft CarePortal zich verder kunnen ontwikkelen van product leverancier tot
volwaardige IT partner voor kleinschalige woonzorg instellingen en thuiszorgorganisaties.

Inleiding door Bas (co-founder)

Zorgondernemers zijn iedere dag bezig om de best mogelijke zorg aan haar cliënten te bieden. Met groeiende documentatie verplichtingen en de noodzaak van up-to-date, digitale en veilige werkprocessen, heeft de zorgondernemer er grote uitdagingen bij gekregen.

In 2007 is CarePortal in samenwerking met een aantal zorgondernemers gestart met de ontwikkeling van een Elektronisch Cliënten Dossier, specifiek ingericht vanuit de behoefte van een (kleinschalige) zorgondernemer. Deze ontwikkeling heeft geleid tot het CarePortal ECD, een onafhankelijk en volwaardig Electronisch Clienten Dossier.

CarePortal is anno 2019 gegroeid van een zelfstandig ECD-leverancier tot een volwaardig IT partner voor kleinschalige zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. CarePortal werkt primair met Microsoft producten en adviseert, ontwikkelt en implementeert bewezen oplossingen die ervoor zorgen dat zorgondernemers zich geen zorgen hoeven te maken over hun online communicatie- en documentatie systemen. Van mailoplossingen tot een compleet geconfigureerd ECD en documentmanagement systeem. Wij weten wat er speelt, wat er kan en wat er nodig is. 

Meer weten? Bel of mail Bas voor een afspraak: 070-783 00 45 | info@care-portal.nl

Onze filosofie

missie

Het werk van zorgmedewerkers eenvoudiger en efficiënter maken!

visie

In onze benadering en werkwijze stellen wij het primaire proces van de zorgorganisatie centraal. Op deze wijze verbeteren wij de organisatie en communicatie van binnenuit.

kernwaarden

Gebruiksvriendelijk, efficiënt, schaalbaar, toekomstbestendig, veilig, servicegericht en betaalbaar.

Referenties

zorghuis nederland - Sandra Xhofleer-Peters

CarePortal biedt met Cloud 365 een flexibel online platform waar je als zorgondernemer onder begeleiding een digitale omgeving kunt samenstellen en zodoende bewezen ICT, kwaliteits- en procesmanagement oplossingen naadloos in je onderneming kunt integreren.

Zorgvilla Oud Clingendael (foto) - Philip kruseman aretz

Met het CarePortal ECD en Office 365 cloud platform ondersteunen wij alle medewerkers optimaal. Het Office platform zorgt voor 1 online plek waar al onze documenten, dossiers en afspraken samenkomen. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en verfijnt op onze wensen. Kortom; ons eigen ZorgPortaal.

overzicht klanten en referenties

wilt u weten wat voor u kunnen betekenen?

neem dan meteen contact met ons op

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

schrijf je dan direct in voor nieuwsbrief