Support en services

Software is een middel om uw doel te bereiken

Ons doel is om u te ontzorgen met de diensten die u wenst af te nemen. Wij geloven in service en onze software ondersteunt hierin. Wij ondersteunen u persoonlijk online, telefonisch en remote zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw Office 365 portaal en apps.

Service level agreements (SLA)

CarePortal is ontwikkeld op het SharePoint online platform van Office 365 en Azure, hierdoor heeft u als zorgondernemer geen omkijken meer naar uw cloud omgeving. Onze SLAs zijn dan ook functionele service overeenkomsten, zodat u en uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van het Zorgportaal en ECD. Onze services zijn gericht op inhoud en methodisch werken, wij monitoren uw omgeving en scholen uw medewerkers.

  • CarePortal is voor ons een zeer belangrijke partner. Niet alleen op KenniZ gebied, maar ook juist qua visie op de langere termijn.

    Deanie Van Tuijl - Verbeek KenniZ
  • Met CarePortal ondersteunen wij alle medewerkers optimaal. CarePortal zorgt voor 1 online plek waar al onze documenten, dossiers en afspraken samenkomen. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en verfijnd op onze wensen. Kortom; ons eigen ZorgPortaal.

    Philip Kruseman Aretz Zorgvilla Oud Clingendael
  • Een flexibel online platform waar je als zorgondernemer onder begeleiding een digitale omgeving kunt samenstellen en zodoende bewezen ICT, kwaliteits- en procesmanagement oplossingen naadloos in je onderneming kunt integreren.

    Sandra Xhofleer-Peters Zorghuis Nederland

Wilt u weten wat CarePortal voor u kunt betekenen?