Skip to content

Extra Applicaties en maatwerk

Het CarePortal ECD fungeert met Office 365 en SharePoint uiteindelijk als de basis voor al uw digitale werkprocessen en communicatie. Wij richten iedere standaard Microsoft Office 365 applicatie op maat voor u in, zodat de applicatie maximaal voor uw organisatie inzetbaar is. Daarnaast is het heel eenvoudig om externe applicaties aan het basisscherm toe te voegen. Denk hierbij aan rooster- en planning applicaties, administratiepakketten etc. Met de juiste inrichting biedt u uw zorgmedewerkers 1 inlogscherm voor alle online werkzaamheden.

Microsoft Maatwerk on demand

Naast het op maat inrichten van uw ECD en SharePoint omgeving richten wij ook veelvuldig andere Microsoft Office 365 applicaties in zoals Teams en Yammer

Teams is een fantastische applicatie om in samen te werken met je zorgteam en met Yammer creëer je een veilig, social media netwerk met bijvoorbeeld familie en verzorgers.

Koppeling naar rooster- en planning applicatie

Het is heel eenvoudig om een snelkoppeling te maken naar uw rooster- en planning applicatie, ongeacht welke u gebruikt. Mocht u nog niet met een specifiek pakket werken, dan koppelen wij u graag aan Monaco, de #1 rooster applicatie in de zorg. Sinds 2015 zijn wij officieel reseller van Monaco planning

Vilans kick protocollen opnemen in het CarePortal ECD

Vilans KICK-protocollen bieden zorgmedewerkers een basis voor effectief samenwerken aan veilige en verantwoorde zorg. Aangezien de protocollen direct door de zorgorganisatie moeten worden afgenomen is het vaak een uitdaging om de protocollen te koppelen aan een ECD.

CarePortal heeft een applicatie ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de protocollen direct in het ECD worden opgenomen.

Direct toegang tot KennizNet©

CarePortal is partner van KenniZ en biedt zodoende iedere afnemer van het CarePortal ECD direct toegang tot KennizNet©. Via KennizNet© deelt KenniZ een kwaliteitshandboek dat alle beleidsdocumenten, procedures en werkinstructies bevat die nodig zijn om te werken conform HKZ of ISO en de meest actuele normen voor verantwoorde zorg. 

Leest u meer over KenniZ op onze partner pagina of bezoek direct de website van KenniZ.

Vraag vandaag nog een demo aan

Careportal ECD - betaalbaar maatwerk