Skip to content

Het ECD in vogelvlucht

Het CarePortal ECD kan volledig op maat worden ingericht op basis van de eisen en wensen van de werknemers. Het standaard CarePortal ECD voldoet aan de geldende kwaliteitseisen in de zorg en wordt opgeleverd met een digitale zorgkaart, risico signaallijsten en ondersteunt iedere zorgleefplan methodiek en gekozen visie. 

"KISS. keep it simple stupid!"

Maurits van Woerden - head of development

Dat klinkt misschien onaardig, maar zo werkt het wel. Een ECD moet eenvoudig te gebruiken zijn door de medewerkers. Geen vragen oproepen, maar juist handelingen stimuleren. En dat is dus ook de focus geweest in de ontwikkeling van ons ECD.

Ik vertel u graag meer over het ECD, de ideale werkwijze en uiteraard ontwikkelingen waar wij mee bezig zijn. Neemt u gerust via onderstaande button contact met mij op.

Hartelijke groet,

Maurits van Woerden

careportal ecd - BETAALBAAR maatwerk

CARE PORTAL ECD

Ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) ondersteunt uw zorgmedewerkers op intuïtieve wijze bij de uitvoering van werkzaamheden. Samen ontwikkelen we het ECD continu en verbinden we steeds meer onderdelen uit de zorgketen.

U KUNT DIRECT AAN DE SLAG!

Het ECD van CarePortal is ontwikkeld in Microsoft SharePoint Office 365 en wordt u aangeboden inclusief de HRM module. Het is volledig en compleet voor u geconfigureerd, u kunt direct aan de slag zonder extra kosten te maken voor bijvoorbeeld een zorgproces implementatie. Het ECD heeft meerdere digitale formulieren zoals de zorgkaart (ADL). Daarnaast kunt u de protocollen van Vilans en het KenniZ Handboek NVZ integreren in uw zorgleefplan acties.

INCLUSIEF HRM MODULE EN MET EEN DRUK OP DE KNOP EEN ZORGLEEFPLAN!

Eenvoudig een personeelsdossier bijhouden, een digitaal opleidingsplan opstellen inclusief agendaoverzichten. Indien u gebruik maakt van ons vooropgestelde zorgleefplan dan heeft u binnen één dag alle basis zorgleefplannen opgesteld voor al uw cliënten.

UITGEBREIDE AGENDA FUNCTIONALITEITEN!

Het ECD heeft een uitgebreide agendafunctionaliteit die o.a. uw (zorg)afspraken en acties beheerd. U kunt meerdere agenda’s, zoals zorg, facilitair, dagbesteding, HRM en management beheren in een overzicht.

WAT WIJ DOEN?

Wij zetten het Zorgportaal volledig ingericht voor u klaar. U kunt direct aan de slag met het Zorgleefplan en rapporteren. U stapt direct over van het papieren proces naar het elektronische proces in CarePortal doordat u de huidige documenten gescand in het clientdossier heeft gezet. Dan heeft u altijd alles bij de hand. U kunt dan op uw eigen tempo direct uw overstap maken!

Door het papieren dossier digitaal te koppelen aan uw nieuwe ECD omgeving stapt u eenvoudig over van uw papieren dossier naar een elektronisch dossier!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws