Skip to content

Inclusief document management met Microsoft sharePoint

Het CarePortal is ECD wordt standaard opgeleverd met Microsoft SharePoint als intranet / documentmanagement beheer systeem. In samenwerking met onze SharePoint specialisten richten wij SharePoint volledig op basis van uw wensen in voor het beheer, delen en bewerken van documenten.

"Robuust, veilig en vertrouwd"

Maurits van Woerden - head of development

SharePoint vormt met Office 365 de basis voor het CarePortal ECD. Deze basis biedt als grote voordeel dat SharePoint bewezen oplossingen biedt voor het opslaan, beheren, delen en bewerken van documenten.

Microsoft SharePoint is in de basis een lege huls die verder op maat ingericht moet worden. Op basis van onze ervaring en specialisme in de zorg hebben wij inmiddels een heleboel standaarden ontwikkeld die wij graag voor u aansluiten zodat u direct met SharePoint aan de slag kunt.  Denk hierbij aan standaard Word en Excel documenten, foto’s, maar vooral ook aan formulieren, werkprocessen en bijvoorbeeld online MIC formulieren.

Ik vertel u graag meer over documentmanagement , de ideale werkwijze en uiteraard ontwikkelingen waar wij mee bezig zijn. Neemt u gerust via onderstaande button contact met mij op.

Hartelijke groet,

Maurits van Woerden

Microsoft sharepoint - intranet documentmanagement omgeving

CARE PORTAL ECD & SHAREPOINT

Het intranet documentmanagement ondersteunt uw werkprocessen met procedures, werkinstructies en formulieren. Daarnaast kunt u uw handboeken en handleidingen centraal beschikbaar stellen. Is het van belang dat uw medewerkers met uniforme documenten werken dan kunt u digitale formulieren inzetten en of document sjablonen gebruiken.

EFFICIENCY

Het online afhandelen van secundaire werkprocessen levert een grote besparing op als deze processen ook via het intranet uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ziek- en betermeldingen en online MIC formulieren maar ook bijvoorbeeld de inkoopprocedures en online vragenlijsten.

KENNISMANAGEMENT

Via een intranet kan allerlei kennis ontsloten worden. Denk aan de Vilans protocollen of het Kwaliteitshandboek of een online ISO 9001, HKZ of PREZO bibliotheek.

WAT DOEN WIJ PRECIES VOOR U?

  • Wij richten het intranet portaal volledig gebruiksklaar voor u in
  • Huisstijl integratie & user interaction
  • Volledig geconfigureerd met snelkoppelingen of integraties naar al uw online applicaties
  • Eén online (home)pagina voor al uw (online) informatie, gegevens en bestanden.

Met CarePortal Intranet heeft u zodoende al uw informatie en gegevens binnen handbereik!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws